فهرست مطالب

علت اشتباه نشان دادن لوکیشن

علت اشتباه نشان دادن لوکیشن (موقعیت جغرافیایی) از مسائلی است که در دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات به طور مکرر با آن روبرو هستیم. با پیشرفت تکنولوژی GPS ارائه دهندگان خدمات مکانی مختلف نیز تلاش می‌کنند تا بهترین و دقیق‌ترین موقعیت مکانی را ارائه دهند. اما هنوز هم برخی مواقع شاهد اشتباهات در نشان دادن لوکیشن هستیم که می تواند تأثیرات جدی بر روی کاربران و خدمات ارائه شده داشته باشد. در ادامه با سایت مپ گذار همراه باشید.

بدون شک، GPS گوشی در سالهای اخیر به عنوان یکی از بخش‌های مهم و کاربردی گوشی‌ها شناخته می‌شود. فرض کنید که به یک شهر دیگر سفر کرده‌اید و آدرس مقصد را نمی‌دانید. با استفاده از قابلیت‌های مدرن گوشی‌ها، می‌توانید با مکان‌یابی به آدرس دلخواه خود برسید.

اما اگر GPS گوشی شما کار نکند، با مشکل بزرگی مواجه خواهید شد. وضعیت همه چیز تا زمانی که GPS شما کار می‌کند عالی است. بدتر از آن، اگر این اتفاق در لوکیشن‌های ناشناخته و در ساعت‌های مختلفی از شبانه روز رخ دهد، بدون شک مشکلاتی را تجربه خواهید کرد.

دریافت اطلاعات ناصحیح از حسگرهای مکانی نیز می‌تواند علت اشتباه نشان دادن لوکیشن را تشدید کند. سنسورهای GPS و شبکه های وای فای و بلوتوث ممکن است به دلایل مختلف، اطلاعات نادرستی را دریافت کنند که منجر به حداکثر تاخیر در نمایش لوکیشن می‌شود.

اشتباه نشان دادن لوکیشن می‌تواند تاثیر منفی بر کسب و کارها نیز داشته باشد، زیرا مخاطبین دیگر نمی‌توانند به راحتی آدرس درلخواه خود را پیدا کنند. گوگل مپ با ارائه امکانات مکانیابی و راهنمایی برای کاربران، تأثیر قابل توجهی بر کسب و کارهای محلی دارد. این اپلیکیشن، به کاربران امکان می‌دهد تا به راحتی نزدیک‌ترین کسب و کارها، مکان‌های تفریحی و خدمات مورد نیاز را پیدا کنند.

پیشنهاد می‌کنیم که کسب و کار خود را  در گوگل مپ، ثبت کنید و اگر دانش کافی در این زمینه ندارید، این کار را به سایت مارکت گوگل که در ادامه آورده شده بسپارید:

سایت: MarketGoogle.Com شماره تماس: 02128429599

8 علت اشتباه نشان دادن لوکیشن

در این مقاله، به بررسی علت اشتباه نشان دادن لوکیشن می پردازیم و راهکارهایی برای ارتقای دقت و کاربردی بودن خدمات مکانی ارائه می دهیم. در ادامه همراه ما باشید.

علت اشتباه نشان دادن لوکیشن
علت اشتباه نشان دادن لوکیشن

خاموش و روشن کردن GPS گوشی

ممکن است این روش اولیه باشد که شما امتحان کرده‌اید. اما اگر هنوز این کار را انجام نداده‌اید، تلاش کنید جی پی اس خود را خاموش و سپس دوباره روشن کنید. برای خاموش کردن ویژگی موقعیت مکانی در دستگاه اندرویدی خود، پنل اعلان‌ها را به پایین بکشید و روی نماد موقعیت مکانی کلیک کنید. بعد از کلیک کردن، باید به رنگ خاکستری درآید.

هنگامی که ویژگی GPS (جی پی اس) خاموش شد، صبر کنید و سپس آن را دوباره روشن کنید. برای روشن کردن آن، فقط یکبار دیگر روی نماد موقعیت مکانی کلیک کنید. حالا باید به رنگ سبز درآمد! بررسی کنید که آیا علت اشتباه نشان دادن لوکیشن حل شده یا خیر.

بررسی تنظیمات لوکیشن

روش دوم علت اشتباه نشان دادن لوکیشن بررسی تنظیمات است. با کشیدن پنل اعلان‌ها به پایین، و نگه داشتن نماد موقعیت مکانی به مدت چند ثانیه، به قسمت تنظیمات مکان بروید.

در صفحه تنظیمات موقعیت مکانی، مطمئن شوید که دکمه سرویس‌های موقعیت مکانی فعال است. سپس روی گزینه بهبود دقت کلیک کنید.

در صفحه باز شده، دکمه‌های Wi-Fi scanning و Bluetooth scanning را به حالت فعال قرار دهید. بعد از آن، روی دکمه برگشت در بالا کلیک کنید تا به صفحه قبلی برگشته و بازگشت کنید.

در صفحه مکان، بررسی کنید که آیا دکمه دقت مکان Google فعال است یا خیر. اگر خاموش است، روی گزینه دقت مکان Google کلیک کنید و آن را به حالت فعال قرار دهید.

غیرفعال کردن حالت ذخیره انرژی

هنگامی که شارژ دستگاه شما به پایان می‌رسد، تقریباً تمامی عملکرد GPS و سایر ویژگی‌ها تحت تأثیر قرار می‌گیرند. بنابراین، اگر با مشکلات GPS روبه رو هستید و شارژ گوشی شما کم است، سعی کنید حالت صرفه جویی در مصرف باتری را غیرفعال کنید یا گوشی خود را شارژ کنید و بررسی کنید که آیا مشکل شما حل می‌شود یا خیر. علاوه بر این، می‌توانید حالت صرفه جویی در مصرف انرژی را در دستگاه اندرویدی خود غیرفعال کنید، در صورتی که فعال بوده باشد.

تغییر موقعیت مکانی دستگاه تلفن

روش سوم تشخیص علت اشتباه نشان دادن لوکیشن تغییر موقعیت مکانی است. در صورتی که در نزدیکی اشیاء فلزی هستید، حداقل فاصله‌ای را بین خودتان و آنها ایجاد کنید. اولاً، اگر کنار اشیاء بلندی مانند دیوار ایستاده‌اید، باید از آنها دوری کنید. ثانیاً، در صورتی که می‌توانید یک آسمان صاف روی سر خود داشته باشید، قطعا این نیز می‌تواند بهبودی در موقعیت شما ایجاد کند. بعد از امتحان این روش‌ها، در نظر داشته باشید که آیا مشکل GPS شما حل شده است یا خیر. اگر هنوز با مشکل مواجه هستید، می‌توانید به روش بعدی مراجعه کنید.

بررسی اتصال اینترنت

بیشتر برنامه‌های GPS برای کارکرد صحیح نیاز به اتصال دستگاه به اینترنت دارند. بنابراین، در صورتی که متوجه شوید GPS شما عمل نمی‌کند، حتماً باید اتصال اینترنت خود را بررسی کنید. اگر در حال حاضر به یک شبکه Wi-Fi متصل هستید، می‌توانید به شبکه دیگری تغییر دهید و یا اگر امکانش وجود دارد، از داده موبایل خود استفاده کنید. همچنین، اگر از داده موبایل استفاده می‌کنید، می‌توانید به شبکه Wi-Fi منتقل شوید تا عملکرد بهتری داشته باشید.

علل اشتباه نشان دادن لوکیشن
علل اشتباه نشان دادن لوکیشن

فعال کردن حالت هواپیما

برای به حالت هواپیما درآمدن به مراحل زیر عمل کنید:

  1. همانند روش قبل، پانل اعلانات را به پایین بکشید و روی آیکون حالت هواپیما کلیک کنید. هنگامی که روشن می شود، رنگ آیکون آن به سبز تغییر می کند.
  2. قبل از خاموش کردن حالت هواپیما، یک دقیقه صبر کنید. سپس بررسی کنید که آیا علت اشتباه نشان دادن لوکیشن این مورد بوده است یا خیر.

راه اندازی مجدد گوشی تلفن

در صورت عدم توانایی هر یک از راه حل‌های فوق برای حل مشکل، در این مرحله، زمان آن است که دستگاه را مجددا راه‌اندازی کنید. برای این کار، دکمه پاور را به مدت طولانی فشار دهید تا گزینه‌های پاور نمایان شوند و سپس بر روی گزینه Restart  کلیک کنید تا دستگاه به‌صورت فوری مجددا راه‌اندازی شود. سپس پس از راه‌اندازی مجدد دستگاه، بررسی کنید آیا علت اشتباه نشان دادن لوکیشن، هنوز برطرف نشده است یا نه.

نصب برنامه عیب یاب GPS

برنامه Google Maps یک برنامه بر اساس GPS است که واسط کاربری بسیار ساده و کاربردی دارد. سخت‌افزار GPS در دستگاه شما اطلاعات مکانی خام را به Google Maps ارسال می‌کند و این اطلاعات توسط برنامه ترجمه شده و به شما نمایش داده می‌شود. اما وقتی که سخت‌افزار GPS با خطا مواجه می‌شود، تشخیص دادن اینکه مشکل از نقشه گوگل است یا از سخت‌افزار GPS، مشکلی دشوار است.

به همین دلیل، می‌توانید یک برنامه تشخیص GPS را بر روی دستگاه خود نصب کنید تا علت اشتباه نشان دادن لوکیشن را تشخیص دهید. برنامه‌های متعددی مانند GPS Status and Toolbox، GPS Test، GPS Locker و غیره را می‌توانید از Google Play دانلود کنید. اگر دستگاه دیگری نیز در دسترس دارید، می‌توانید همان برنامه را روی هر دو دستگاه نصب کنید و بررسی کنید که آیا هر دو نتایج یکسانی را نشان می‌دهند. اگر همین نتایج را نشان می‌دهند، این به این معنی است که مشکلی در سخت‌افزار GPS وجود ندارد.

در این صورت، سعی کنید از یک برنامه GPS دیگر به جای Google Maps استفاده کنید. اما اگر برنامه نتایج متفاوتی را در هر دو دستگاه نشان می‌دهد، ممکن است مشکلی در سخت‌افزار GPS شما وجود داشته باشد. ضمناً شما می‌توانید این مشکلات را در حالت آفلاین گوگل مپ نیز تست کنید، از همین‌رو اگر نمیدانید چگونه از گوگل مپ افلاین استفاده کنیم حتما مقاله مربوط به آن را در سایت مپ گذار مطالعه کنید.

جمع بندی

بنابراین، علت اشتباه نشان دادن لوکیشن، نبودن دقت کافی در ارائه اطلاعات مربوط به موقعیت فیزیکی یا عدم استفاده صحیح از فناوری‌های مکان‌یابی موجود می‌باشد. این اشتباه می‌تواند به تبعات ناخوشایندی منجر شود و بنابراین لازم است در ارائه و استفاده از اطلاعات مکانی دقت لازم را داشته باشیم.

3 Responses

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میخوای لوکیشن محل کارت رو در گوگل مپ ثبت کنی؟!