نقشه و مسیریاب نشان، به شما این امکان را میدهد که مکان خود را در نشان ثبت کنید. این برای کسب وکارها و افرادی که میخواهند مکان خود را به دیگران معرفی کنند مفید است. با ثبت لوکیشن در نشان، میتوانید اطلاعات بیشتری مانند نام، آدرس، شماره تلفن، وبسایت و ساعت کاری خود را به اشتراک بگذارید. همچنین میتوانید تصاویر از مکان خود اضافه کنید. این میتواند به مردم کمک کند تا مکان شما را بهتر درک کنند و تصمیم بگیرند که آیا میخواهند از آن بازدید کنند یا خیر.
در این مقاله قصد داریم به این موضوع که چگونه در نشان لوکیشن ثبت کنیم بپردازیم و مزایای ثبت لوکیشن در نشان را برای شما عزیزان بیان کنیم، همچنین اگر قصد دارید لوکیشن و کسب و کار خود را در نقشه گوگل ثبت کنید، حتما سری به مقاله افزودن لوکیشن در گوگل مپ بزنید.
چگونه در نشان لوکیشن ثبت کنیم؟
نشان، یکی از بهترین مسیریابهای آنلاین در ایران است که تمام نقشهها با جزئیات زیاد را شامل میشود. این اپلیکیشن به دلیل استفاده آسان، پیشنهاد سریعترین مسیرها و ویژگیهای دیگر، بسیار محبوب شده است بسیاری از افراد نشان را در گوشی خود نصب کرده و استفاده میکنند. برای مدیریت و ثبت لوکیشن در نشان، شما باید مراحل زیر را انجام دهید:
1. اپلیکیشن نشان را در گوشی همراه خود نصب و اجرا کنید.
2. برای پیدا کردن لوکیشن دقیق کسب و کار خود روی نقشه، انگشت خود را بر روی موقعیت مورد نظر قرار داده و به مدت 2 ثانیه نگه دارید تا مکان موردنظر انتخاب و تایید شود.
3. یک پنجره در پایین صفحه باز میشود و در بین گزینههای موجود در این پنجره، روی گزینه بیشتر کلیک کنید.
4. شما باید در این مرحله گزینه افزودن مکانی که روی نقشه نیست را انتخاب کنید.
5. در این مرحله، لوکیشن دقیق کسب و کار خود را انتخاب کنید و بر روی دکمه تایید کلیک کنید. دکمه تایید در بالا سمت چپ قرار دارد.
6. حال باید جزئیات بیشتری از کسب و کار خود را وارد کنید. این جزئیات شامل موارد زیر است:
- نام: ابتدا نام مکان خود را در این قسمت وارد کنید.
- دسته بندی: از بین دسته بندیهای پیشفرض، نوع کسب و کار خود را انتخاب کنید.
- آدرس: در این فیلد آدرس دقیق را وارد کنید. همچنین، میتوانید با استفاده از نقشه در پایین این قسمت، موقعیت جغرافیایی خود را تعیین کنید.
- اضافه کردن ساعت کاری و تلفن: با فشار دادن فلش مقابل این گزینه، میتوانیدطلاعات بیشتری مانند ساعت کاری و شماره تلفن خود را وارد کنید. به خاطر داشته باشید که هر چه اطلاعات بیشتری را در مورد کسب و کار خود در نشان ثبت کنید، بهترین فرصت برای جذب اعتماد مشتریان خواهید داشت.
- مدیر این کسب و کار هستم: اگر شما صاحب این کسب و کار هستید، باید تیک را در کنار این گزینه فعال کنید. و در نهایت با ضربه زدن روی گزینه ثبت، اطلاعات را ذخیره کنید.
7. در مرحله بعد، شما موظف هستید یک عکس از کسب و کار خود ثبت کنید و آن را در این قسمت اضافه کنید. این کار باعث افزایش احتمال دیده شدن شما میشود.
8. سپس، با کلیک بر روی آیکن دوربین در پنجره بعدی، عکس مورد نظر راضافه کنید در نهایت بروی دکمه ذخیره و ارسال کلیک کنید.
در نتیجه، عملیات ثبت لوکیشن در نشان با موفقیت انجام شد. و شما به مدت 24 الی 48 ساعت منتظر بمانید تا لوکیشن شما توسط کارشناسان نشان تایید شود.
درصورتی که موفق به ثبت لوکیشن در نشان نشدید نگران نباشید، سایتهای زیادی وجود دارند که این خدمات را انجام میدهند و علاوه بر نشان در سایر پلتفرمهای مشابه مانند گوگل مپ، بلد و اسنپ لوکیشن شما را ثبت میکنند، که در ادامه دو تا از بهترین سایتهای این حوزه را به شما معرفی خواهیم کرد:
وبسایت: MarketGoogle.Com شماره تماس: 02128429599
نحوه ثبت مدیریت کسب و کار در نشان
حال که فهمیدیم چگونه در نشان لوکیشن ثبت کنیم باید نحوه مدیریت کسب و کار در نشان را یاد بگیریم. برای این کار بعد از ثبت لوکیشن در نشان، حالا باید مدیریت آن را به نام خود ثبت کنید تا هیچ کس به جز شما قادر به تغییر اطلاعات نباشد. برای این منظور، مراحل زیرا دنبال کنید:
- ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید، برای ورود به حساب کاربری خود، برنامه را بازکنید و از طریق تنظیمات وارد شوید.
- در نوار جستجوی برنامه، نام کسب وار خود را تایپ و سپس آن را جستجو کنید. پس از پیدا کردن آن، بر روی آن ضربه بزنید. همچنین، میتوانید با استفاده از نقشه، موقعیت مورد نظر خود را پیدا کرده بر روی آن ضربه بزنید.
- حالا باید از منویی که در پایین صفحه نمایش داده میشود، گزینه بیشتر را انتخاب کنید.
- در این قسمت باید گزینه مدیر این کسب و کار هستید؟ را انتخاب کنید.
- در اینجا باید شماره تلفن همراه خود و سپس کد تاییدیه را که برای شماره شما ارسال میشود، وارد نمایید.
- در این مرحله نیاز است که اطلاعات بیشتری مانند نام، نام خانوادگی و کدملی را وارد کنید.
- در این پنجره باید گزینه قوانین را مطالعه و قبول دارم را تیک بزنید و سپس برای ادامه روی دکمه تایید کلیک کنید.
سپس تمام اطلاعات کسب و کار به شما نمایش داده میشود تا در صورت لزوم آنها را ویرایش و تصحیح کنید. در نظر داشته باشید که برای اثبات مالکیت مکان، باید مدارکی مانند، قبضهای برق، آب، گاز و غیره را در این بخش از طریق گزینه ارسال مدارک ارسال کنید.
پس از تکمیل تمام فیلدها، پیام «درخواست مالکیت کسب و کار شما با موفقیت ثبت شد» به شما نمایش داده میشود. سپس اطلاعات شما برای تایید توسط کارشناسان بررسی میشوند. در صورت تایید، یک پیامک به شما ارسال خواهد شد.
اهمیت ثبت لوکیشن در نشان
حال که دانستیم چگونه در نشان لوکیشن ثبت کنیم باید دلیل اهمیت ثبت لوکیشن در نشان را نیز بدانیم، در دنیای امروز، رقابت بسیار شدید است. برای هر کسب و کاری که انتخاب میکنید، احتمالاً دهها یا صدها نفر دیگر محصولات یا خدمات مشابهی را به مشتریان پیشنهاد میدهند. بنابراین، برای جلب توجه مشتریان بیشتر، باید از ترفندهای مختلفی استفاده کنید. یکی از این ترفندها، ثبت کسب و کار در اپلیکیشنهای مسیریابی و نقشههای آنلاین است.
امروزه، افراد برای پیدا کردن مسیرهای کوتاهتر به منظور رفتن به مکانهای مختلف از این ابزارها استفاده میکنند. بنابراین، بسیار مهم است که موقعیت و نام کسب و کار شما در حین استفاده از این نرمافزارها قابل مشاهده باشد. علاوه بر این، با ثبت موقعیت کسب و کار خود در این نشان، اگر کسی قصد مراجعه به شما را داشته باشد، میتواند از راههای سریع و آسان برای رسیدن به شما استفاده کند و به سادگی شما را پیدا کند.
اپلیکیشن نشان چه قابلیتهایی دارد؟
نشان یک برنامه مسیریاب جامع و کارآمد است که در این اپلیکیشن، راهنمای صوتی فارسی وجود دارد که در حین حرکت به سمت مقصد، مسیرها و جهتها را برای شما توضیحیدهد. علاوه بر این، این برنامه قادر است وضعیت ترافیک را بررسی کند و بهترین مسیر برای رسیدن به مقصد را برای ما نشان دهد. علاوه بر مسیریابی، برای بازاریابی و ثبت لوکیشن کسب و کار نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
مهم است بدانید که برنامه مسیریاب نشان تمایل داشته است تا برای بهروزرسانی اطلاعات، به گوگل وابسته نباشد. این برنامه از نقشههای گوگل استفاده نکرده و به جای آن، بر روی شخصیسازی نقشههای متن باز OSM تمرکز کرده است. این اقدام باعث شده تا برنامه نشان با قابلیتهایی که در اختیار کاربران قرار میدهد، بیشترین انعطاف پذیری را داشته باشد.
سخن پایانی
در این مطلب از سایت مپ گذار، همانطور که مطالعه کردید به موضوع چگونه در نشان لوکیشن ثبت کنیم پرداختیم و مراحل ثبت لوکیشن در نشان را گام به گام آموزش دادیم. توصیه ما این است که کسب و کار خود را در سایر پلتفرمهای مشابه نیز ثبت کنید تا بیشتر کاربران با کسب و کار شما آشنا شوند. زیرا احتمالاً بسیاری از آنها از نقشهها و مسیریابهای مختلف استفاده میکنند.